Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů :

Všechna data uvedená na E-obchodě a data poskytnuta při objednávce, registraci jsou zabezpečena a nebudou poskytnuta třetím stranám. Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas .

Tyto webové stránky používají cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Pokud pokračujete v používání našich webových stránek, souhlasíte s našimi soubory cookie. Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní. Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení. Tento zákon zvyšuje ochranu osobních dat. Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách. Kdykoliv můžete změnit nebo zrušit svůj souhlas prostřednictvím Vyjádření o souborech cookie na našich webových stránkách. Zjistěte v našich zásadách ochrany osobních údajů více o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme vaše osobní údaje. Váš souhlas se týká následujících domén: www.dahliabrzak.eu

ZÁSADY OCHRANY osobních údajů ZÁKLADNÍ PRAVIDLA OCHRANY SOUKROMÍ KLIENTA POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES NA WEB STRÁNKÁCH GDPR - General Data Protection Regulation Tato pravidla platí od 25.5.2018 ( původní zákon 101 Sb. ) pro ochranu soukromí popisují a definují, které osobní údaje jsou shromažďovány a zpracovány a především, za jakým účelem, právě když využíváte web stránky. Popisují a definují, jakým způsobem jsou Vaše osobní údaje používány, případně sdíleny a chráněny. Veškeré znění naleznete na webu a v případě dotazů, incidentů máme uvedeny kontaktní informace. S obecným nařízením o ochraně osobních údajů, též označován pod názvem GDPR byly doplněny požadavky dle zákona. Základí pojmy, které se definovaly jsou Pověřenec | Správce. Osobní údaje jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné osobě ( FO - fyzická osoba ) , kterou lze přímo a nebo nepřímo identifikovat. Odkaz na nějaký identifikátor, jméno, lokační údaje, fyzické, ekonomické nebo kulturní identity. Porušením se rozumí náhodnému nebo protiprávními zničení, prozrazení a nebo poskytnutí nebo zpřístupnění přenášených a zpracovávaných dat. Správcem je fyzická osoba nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, který určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů. Správcem je Sloveč 154, 289 03 Městec Králové. Zpracováním dat je jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji. Osobní údaje se chrání před neoprávněným zpracováním, ztrátou, zničením nebo poškozením. Zodpovědnost za zpracování osobních údajů Za zodpovědnost dat, bezpečnost a správnost je určen zřizovatel webu, provozovatel a správce/pověřenec dat. S daty je manipulováno pouze a jen dle vymezení zákonem a dle pravidel o ochraně osobních údajů. Správcem osobních údajů je Sloveč 154, 289 03 Městec Králové . Shromažďování osobních informací Z web stránek shromažďujeme data : jméno, příjmení, telefon a zpráva. Dále IP adresu, OP systém, aplikace pro prohlížeč a lokaci. Osobní údaje zahrnují Vaše kontaktní údaje včetně jména, e-mailu, telefonního čísla/mobil pro kontakt s klientem a osobou, která nás kontaktovala na základě poptávce po službě. Přihlašovací informace k účtu k přihlášení na web aplikaci, včetně jména, pod kterým se na internetu vystupuje, hesla a jedinečného uživatelského ID. ( především u diskuzního fóra ). Dále monitorujeme i aplikace čas, počet návštěv, trvání, opakovanost návštěv a také osobní nastavení stroje - počítače. a používání souboru cookies. Shromažďování osobních údajů slouží výlučně pro pracovní činnost a práce s nimi. Data shromažďujeme v zabezpečené formě. Důvod shromažďování dat Důvodem shromažďování dat na webu je maximální rychlé umožnění načítání web prohlížeče a aplikací. Evidovaná data umožňují fungování určitých pluginů. Abychom Vás mohli kontaktovat, lokalizovat v rámci nabídky služeb a z důvodu bezpečnosti ( přihlášení do aplikace a správa dat ). Identifikační a telefonní čísla přístroje, stav volání, přístup do internetu a intranetu sítě, informace o úložné kapacitě dat a Cookies, adresy IP, údaje identifikující Váš internetový prohlížeč a verze. Dalším hlavním důvodem je shromažďování dat pouze pro pracovní činnost a poskytování služeb. Bez těchto dat nelze poskytovat a fungovat v ekonomickém světě.

DETAILNÍ POPIS A DEFINICE důležitých informačních dat NASTAVENÍ SOUBORŮ COOKIE Nastavení souborů cookies slouží pro Váš souhlas a úpravu s používáním souborů cookie pro účely médií a reklamy. Sociální sítě a soubory cookies našich a třetích stran využíváme a používáme k tomu, abychom mohli direktně a efektivně reagovat a volit vhodné funkce a přizpůsobit nejen internetovou reklamu. Detailní nastavení a povolení naleznete na horní části webu v sekci „Nastavení souborů cookie“ v horní části webové stránky. Podrobnější informace o souborech cookie a zpracování osobních údajů najdeš také v levé části. Zobrazováním webu a používáním souhlasíte s používáním souborů cookies a zpracováním souvisejících osobních údajů. Soubory cookies se ukládají přímo do jednotlivých strojů/počítačů tj, zařízení k tomu určených za pomocí webového prohlížeče. Cookies neslouží k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nepoužíváme pro zjištění totožnosti uživatelů webových stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů. Soubory cookies nám umožňují uživatele rozpoznat. Např. k přihlášení do klientského účtu atd. Web a korporátní společnost provozující tento web VÁS žádají o Váš souhlas s používáním souborů cookies pro účely popsané v tomto ujednání a také média a reklamy. Média a nejen reklamní soubory cookies i třetích stran používáme ke zjištění požadovaných dat a cílené aplikace a přizpůsobení reklamy. Detailní informace a nebo doplnění informací naleznete v nastavení cookies kliknutím na odkaz ve spodní části webu, tj. zápatí - Nastavení cookies - tj. Změnit souhlas | Odebrat souhlas. Kdykoliv lze udělený souhlas odebrat. Podrobné informace o souborech cookies a zpracování osobních údajů naleznete také v sekci detaily o cookies : O souborech cookies | Pravidla pro ochranu osobních údajů, smluvní podmínky a soubory cookies | Úřad pro ochranu osobních údajů - GDPR Soubory cookies jsou nutné pro základní funkce web stránek a vždy jsou povolené. Ve Vašem přístroji - počítači lze také nastavení kdykoliv změnit tj. zakázat nebo povolit. Soubory cookies se rozdělují na základní, které web stránce zajišťují a umožňují zapamatování všech důležitých niancí a propojení. Pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů. ( v rámci správného fungování , prosíme, zvažte ponechat povolené cookies ). Soubory cookie pomáhají vylepšovat funkce web stránek. V určitých případech také soubory cookies zrychlují zpracování Vašeho požadavku a umožňují zapamatovat Vaše vybrané předvolby na web stránce.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely Souhlasím s tím, aby společnost Dahlia Brzák - zahradnictví Dahlia - www.dahliabrzak.eu se sídlem Sloveč 154, 289 03 Městec Králové, (dále jen „správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 zpracovávala tyto osobní údaje: Jméno a příjmení, e-mail (dále jen „osobní údaje“), telefonní číslo a údaje k objednávce. Výše uvedené údaje bude Správce zpracovávat pro marketingové účely, konkrétně rozesílání newsletterů Správce osobě, která dává tento souhlas. Tento souhlas je dáván na dobu pěti let. Osoba poskytující tento souhlas bere na vědomí, že správce bude výše uvedené osobní údaje zpracovávat po dobu platnosti souhlasu. Osobní údaje bude zpracovávat pouze Správce, případně osoba se kterou má Správce řádně uzavřenou zpracovatelskou smlouvu. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Dahlia Brzák - zahradnictví Dahlia - www.dahliabrzak.eu se sídlem Sloveč 154, 289 03 Městec Králové nebo na dahlia@cbox.cz. Společnost Dahlia Brzák - zahradnictví Dahlia - www.dahliabrzak.eu se sídlem Sloveč 154, 289 03 Městec Králové informuje své zákazníky, že mají právo: získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účely zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, zejména příjemci ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby, existence práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právo podat stížnost u dozorového úřadu. aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se jich týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování mají právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení. aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, a Správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, zákazník odvolá souhlas a není zde jiný legální titul pro jejich zpracování, osobní údaje byly zpracovány protiprávně, osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje. aby Správce omezil zpracování jejich osobních údajů, pokud popírají jejich přesnost na dobu ověření této skutečnosti Správcem, zpracování je protiprávní, a Správce žádají místo výmazu o jejich omezené zpracování, údaje již nejsou potřebné pro účel zpracování, avšak potřebuji je pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků. aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci. vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů u Správce. v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Data slouží pouze a jen výhradně pro účely doručení objednaného zboží.

Revize dat - 08/2018

* s DPH, plus dopravné